Synopsis

Hoeveel leugens moet je negeren om er zelf één te worden?

Wat een gezellige avond had moeten worden, mondt uit in een psychologisch spel tussen drie vrienden die geen van allen de waarheid durven zeggen en elkaar meesleuren in een draaikolk van list en bedrog...

Wanneer advocaat Arthur na een feestje zijn vrouw Joan niet meer kan vinden, slaat de paniek toe. Eenmaal thuis belt hij zijn collega en beste vriend Leen in de hoop dat deze hem kan helpen. Leen probeert hem te kalmeren maar dat gaat moeilijker dan gedacht. Arthur geeft Leen een emotionele kijk in zijn leven en huwelijk met Joan. Leen merkt dat zijn vriend op het punt van instorten staat, maar beseft ook dat Arthur nooit achter de waarheid mag komen…

Gebaseerd op het verhaal van J.D. Salinger.

HKU - European Media Master of Arts (EMMA)